Curs valutar

Curs valutar

  • USD
  • EUR
  • CHF
  • GBP
  • XAU
Alte Valute

Garfield Comic

Garfield Comic

Sagetator Horoscop 10.12.2023

Sagetator Horoscop 10.12.2023

Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Pe scurt : Semn de foc, mutabil, masculin, dominat de planeta Jupiter.
Piatra pretioasa : turcoazul
Ziua favorabila : joi
Numere norocoase : 2 si 7
Culori : purpura
Metal : cositorul
Verb reprezentativ : a vedea
Zone erogene : soldurile si coapsele, parul
Cum poate fi cucerit(a) : E unul din cele mai dificile semne cand vine vorba de relatii, pentru ca se aprinde repede si se plictiseste la fel de repede.Trebuie sa dai dovada de mare arta: sa fii sexy, amuzant(a), neconventional(a), bine informat(a) si totusi sa nu pari deloc ca te straduiesti in acest sens. Prefera sa vaneze, nu sa fie vanat, asa ca nu trebuie sa-i dai prea mult nas. Daca nu te oboseste jocul de-a soarecele si pisica, ai sanse mari de reusita. Sa nu atentezi sub nici o forma la pretioasa lui libertate.
Ce le place si ce nu le place nativilor : CE LE PLACE - Le place libertatea si aventura. - Le plac calatoriile. - Sunt atrasi de sport si de miscare. - Le place conversatia. - Le place luxul. - Le place sa experimenteze cat mai multe. CE NU LE PLACE - Nu suporta plictiseala. - Nu le place sa isi asume riscuri.
Personalitati nascute sub zodia Sagetator : Mark Twain, Charles De Gaulle, Frank Sinatra, Tina Turner, Brad Pitt, Bruce Lee, Gianni Versace, Britney Spears, Walt Disney, Nicolae Labis.